Politika piškotkov

To je politika piškotkov za NARAVA, ZDRAVJE & LEPOTA, dostopna iz https://www.naturalhealthandbeauty.eu/

Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih straneh, to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, ki se prenesejo na vaš računalnik, da izboljšajo vašo izkušnjo. Na tej strani je opisano, katere podatke zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo včasih te piškotke shraniti. Prav tako bomo delili, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to poslabša ali “zlomi” nekatere elemente funkcionalnosti spletnega mesta.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz različnih razlogov, ki so opisani spodaj. Na žalost v večini primerov ni industrijskih standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajajo na to spletno mesto. Priporočljivo je, da pustite vse piškotke, če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v brskalniku (za to glejte pomoč brskalnika). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje tega in številnih drugih spletnih mest, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno povzroči tudi onemogočanje določenih funkcij in funkcij tega spletnega mesta. Zato priporočamo, da piškotkov ne onemogočite. Ta politika piškotkov je bila ustvarjena s pomočjo generatorja politike piškotkov.

Piškotki, ki jih nastavimo

  • Prijavite se v povezane piškotkeKo ste prijavljeni, uporabljamo piškotke, da si to dejstvo zapomnimo. To vam preprečuje, da bi se morali prijaviti vsakič, ko obiščete novo stran. Ti piškotki se običajno odstranijo ali izbrišejo, ko se odjavite, da zagotovite, da lahko dostopate samo do omejenih funkcij in območij, ko ste prijavljeni.
  • Piškotki z nastavitvami spletnega mestaDa bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tej spletni strani, ponujamo funkcionalnost za nastavitev vaših nastavitev glede tega, kako to spletno mesto deluje, ko ga uporabljate. Da bi si zapomnili vaše nastavitve, moramo nastaviti piškotke, tako da lahko te informacije pokličete vsakič, ko na vašo interakcijo s stranjo vplivajo vaše nastavitve.

Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke, ki jih zagotavljajo zaupanja vredne tretje osebe. V naslednjem razdelku je podrobno opisano, na katere piškotke tretjih oseb lahko naletite na tem spletnem mestu.

  • Ta stran uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na spletu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno mesto in načine, kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Ti piškotki lahko sledijo stvarem, na primer, koliko časa preživite na spletnem mestu in straneh, ki jih obiščete, da lahko še naprej ustvarjamo privlačno vsebino.Za več informacij o piškotkih Google Analytics si oglejte uradno stran Google Analytics.
  • Občasno testiramo nove funkcije in subtilno spreminjamo način dostave spletnega mesta. Ko še vedno preizkušamo nove funkcije, se lahko ti piškotki uporabljajo za zagotavljanje dosledne izkušnje med spletnim mestom, hkrati pa zagotavljajo, da razumemo, katere optimizacije naši uporabniki najbolj cenijo.
  • Ko prodajamo izdelke, je pomembno, da razumemo statistiko o tem, koliko obiskovalcev naše spletne strani dejansko opravi nakup, in kot taki so to podatki, ki jim bodo ti piškotki sledili. To je za vas pomembno, saj pomeni, da lahko natančno pripravimo poslovne napovedi, ki nam omogočajo spremljanje stroškov oglaševanja in izdelkov, da zagotovimo najboljšo možno ceno.
  • Storitev Google AdSense, ki jo uporabljamo za prikazovanje oglasov, uporablja piškotek DoubleClick za prikazovanje ustreznejših oglasov v spletu in omejitev števila prikazov določenega oglasa.Za več informacij o storitvi Google AdSense glejte uradna pogosta vprašanja o zasebnosti za Google AdSense.
  • Oglase uporabljamo za izravnavo stroškov delovanja tega spletnega mesta in zagotavljanje sredstev za nadaljnji razvoj. Piškotki za vedenjsko oglaševanje, ki jih uporablja to spletno mesto, so zasnovani tako, da zagotavljajo, da vam zagotavljamo najustreznejše oglase, kjer je to mogoče, z anonimnim sledenjem vašim interesom in predstavljanjem podobnih stvari, ki bi lahko bile zanimive.
  • Na tej spletni strani uporabljamo tudi gumbe za družabna omrežja in/ali vtičnike, ki vam omogočajo, da se na različne načine povežete z vašim družbenim omrežjem. Da bi ti delovali na naslednjih spletnih mestih družbenih medijev, vključno z; {Navedite družbena omrežja, katerih funkcije ste integrirali s svojim spletnim mestom?:12}, bodo prek našega spletnega mesta namestila piškotke, ki se lahko uporabljajo za izboljšanje vašega profila na njihovi spletni strani ali prispevajo k podatkom, ki jih hranijo za različne namene, opisane v njihovih pravilnikih o zasebnosti.

Več informacij

Upajmo, da vam je to pojasnilo stvari in, kot je bilo že omenjeno, če obstaja nekaj, za kar niste prepričani, ali potrebujete ali ne, je običajno varneje, da pustite piškotke omogočene, če deluje z eno od funkcij, ki jih uporabljate na naši spletni strani.

Za bolj splošne informacije o piškotkih preberite članek Politika piškotkov.

Če pa še vedno iščete več informacij, se lahko obrnete na nas prek enega od naših priljubljenih načinov stika:

Scroll to Top